SIN PRESTAO OCU SLATI 400 EURA IZ NJEMAČKE, KAD JE TO OVAJ SHVATIO USLIJEDILA JE PRIJETNJA SMRĆU!? 😲😲😲

 

Zbog toga što je neimenovani 43-godišnji muškarac prestao mjesečno slati novac svom ocu koji živi u Hrvatskoj, vrlo su narušeni odnosi unutar familije, pišu ovih dana njemački mediji.

Skandal je tako veliki, da se morala umiješati i policija. Svi detalji nisu objavljeni, kao ni puni identitet uključenih u ovaj slučaj, ali je priča svejedno vrlo zanimljiva.

Uglavnom, 43-godišnjak porijeklom iz Hrvatske koji je, kako se razumijeva, na privremenom radu u Kipfenbergu, dobio je prijetnje smrću, ni manje ni više, nego od vlastitog oca!?

“PERSONALNI RAZLOZI”

On je, kako javljaju mediji u Njemačkoj, svom ocu koji živi u Hrvatskoj mjesečno slao novčanu pomoć u iznosu od 400 eura, što je u hrvatskom novcu oko 3.000 kuna.

Međutim, prije određenog vremena, on je prestao slati te doznake, zbog čega precizno nije navedeno, osim da su u pitanju “personalni razlozi”.

ISTRAGA

Otac to nije primio mirno, već je svoje nezadovoljstvo i ogorčenje izrazio prijetnjama po život sina, koje je ovaj shvatio vrlo ozbiljno, toliko da je obavijestio i policiju.

Policija je, također, sa svoje strane – ozbiljno shvatila prijavu, i u toku je istraga cijelog slučaja, prenosi

Doznajemo“…